L’ENTITAT

QUI SOM?

Bagà Decideix és una entitat cívica formada per gent de Bagà que actua amb total independència de la seva opció política personal.
Les persones que formem Bagà Decideix ens hem constituït amb la voluntat que cap sector de la societat civil de la vila es quedi sense tenir-hi representació. Per això tenim les portes obertes per a tothom i busquem la màxima implicació
vilatana i de les entitats cíviques.

Els membres fundadors de Bagà Decideix el 5 de febrer de 2010:

Joan Oña, Montse Bover, Gerard Casanovas,  Ma Àngels Catlla, Josep Ma Coral, Roger Corominas, Arnau Estrada, Jordi Folcrà, Joan Manel González, Alba Juez, Francesc Pons, Joan Carles Soriano, Albert Coronado, Silvia Mira, Carmel Quintana, Sergi Roca, Jordi Rosell.

QUÈ VOLEM?

L’objectiu fonamental de Bagà Decideix és organitzar un referèndum per al dia 25 d’abril d’enguany, alhora que també ho faran més de dues-centes poblacions del país. Pretenem que totes les persones de la vila puguin expressar el seu suport o el seu rebuig a la independència de Catalunya.


PER QUÈ?

Perquè Bagà no pot quedar al marge d’un procés que es va iniciar el 13 de setembre a Arenys de Munt i que haurà portat consultes a altres poblacions de la comarca com Berga o Gironella.
Perquè ningú no pot posar en dubte que demanar la participació de la gent és la màxima expressió de la democràcia, més enllà de votar cada quatre anys.
Perquè la independència de Catalunya és una possibilitat real i una qüestió que afecta directament tothom, per la qual cosa volem oferir a la gent la possibilitat de manifestar-s’hi a favor o
en contra.