REFLEXIONS

Se’m posa la pell de gallina només de pensar que un dia Catalunya serà lliure i independent.

Jo no sóc militant de cap partit polític, però si que sóc CATALANA, i com a tal vull que el meu país tingui el  que es mereix.

Han calgut molts esforços per tirar endavant les consultes populars, han calgut moltes hores de feina, de reunions, de sumar posicions, de compartir objectius, per arribar on som avui.

Som el punt de mira d’observadors internacionals, que fan de missatgers entre Catalunya i la resta del món. Donen validesa a unes consultes que van començar com un procés popular i democràtic avalades per la societat Civil i que des del 4 març el Parlament de Catalunya va aprovar una resolució sobre el dret a l’autodeterminació.

Tinc el ple convenciment que tots aquests esforços no han estat una pèrdua de temps. Per fi hem començat a agafar el toro per les banyes, hem posat fil a l’agulla i hem aconseguit reunir persones de diferents ideologies per la mateixa causa. Aquest fet, és el que em fa veure que ara si, que per fi ha arribat el moment. Em sento orgullosa de formar part d’aquest procés. Jo també hauré posat el meu granet de sorra, perquè això sigui una realitat.

Si aquesta independència s’aconsegueix, haurem aconseguit el somni dels nostres avantpassat  i haurà estat amb la participació i la col·laboració de totes les persones.

No ens adonem de la responsabilitat que tenim en aquest moment, perquè a tot li donem més importància quan ha passat un cert temps.

Jo, la meva família, els meus amics, els meus companys, els amics dels meus amics, els amics dels meus companys, estem fent història, i formarem part d’ella per sempre. I si alguna cosa s’ha demostrat és que tots i totes, sense distinció de sexes, races o ideologies podem treballar junts per la nostra terra, per una Catalunya, lliure, diversa i independent.

Gràcies a tots i totes per haver compartit aquest moment especial.

Salut!

Alba Juez

Coordinadora

Deixa un comentari

Filed under General

Els comentaris estan tancats.