El President del Consell Comarcal del Berguedà, participa en el Vot anticipat a Bagà

El president del Consell Comarcal del Berguedà, Sergi Roca ha exercit el seu dret a vot, com a vilatà de Bagà, al mati. Ho ha fet avui, perquè el diumenge dia 25, possiblement tingui compromisos i no pugui assistir-hi

Bagà decideix celebra la jornada de vot secret anticipat en dos torns un de matí i l’altra de tarda. Durant el matí diverses persones empadronades a la Vila s’han acostat al local per expressar la seva opinió mitjançant el vot anticipat.

També des de Bagà decideix, volen agrair les diverses mostres de suport que han tingut al llarg de tota la campanya, tant de vilatans com de persones foranies. Cal destacar el suport de Josep-Maria Terricabres i de Matthew Tree, del qui us adjuntem l’escrit que ens va fer arribar:

“L’exalcalde de Londres, Ken Livingstone, va dir – durant el seu primer mandat, als anys vuitanta –  que si un referèndum fos realment important, si pogués canviar realment alguna cosa, seria il·legal. I les consultes per a la independència són si no il·legals doncs no-oficials, justament perquè són importants i perquè poden canviar alguna cosa de debò. A saber: les fronteres d’Europa i el futur dels nostres fills. I de nosaltres mateixos. Per això és tan important votar-hi, hi estiguis a  favor, hi estiguis en contra. És més, com què són democràtiques de debò, tots els residents baganesos tenen el dret a votar-hi, siguin nascuts aquí o nascuts a fora. He viscut a Catalunya gairebé 26 anys i mai no he vist una cosa tan important, tan extraordinària i tan genuïnament democràtica com aquestes consultes per a la independència. Per tant, quan em toca votar al meu poble, Barcelona, ho faré segur. Vosaltres, a Bagà, evidentment sou lliures de fer el que us plagui però penseu, si us plau, que votar no costa res i els resultats de la vostra votació tindran, segurament, més conseqüències que si haguéssiu votat en unes eleccions oficials. Molta sort, doncs, al dia 25!’”

Deixa un comentari

Filed under 1

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s