Moció presentada a l’Ajuntament de Bagà

Hem entrar a l’Ajuntament de Bagà la següent moció:

El passat dia 5 de febrer de 2010, fruit d’una iniciativa ciutadana es crea l’associació “Bagà Decideix”. L’objectiu d’aquesta associació és promoure un referèndum el dia 25 d’abril, en el que es farà als vilatans la següent pregunta:

“Està d’acord que la nació catalana esdevingui un estat de dret, independent, democràtic i social, integrat  en la unió europea?”

L’únic objectiu d’aquesta associació és promoure i organitzar l’esmentat referèndum. Un cop assolit aquest objectiu, l’entitat Bagà Decideix deixa de tenir raó de ser i per tant disposarà la seva dissolució.

És un dret de tots els pobles poder expressar-se de manera lliure i democràtica i determinar que volem ser i com ho volem ser. Totes les traves i intents de boicot atemptant  directament al dret democràtic i de l’expressió dels pobles.

Bagà Decideix presenta aquesta moció d’aprovació al ple de l’Ajuntament perquè aquest doni suport a la consulta, dins del marc legal vigent i ajustant-se als fonaments de dret necessaris.

Es per això que sol.licitem que l’Ajuntament de Bagà acordi:

1.- Donar suport a les iniciatives que sorgeixin des de la nostra entitat cívica per a la celebració de l’esmentat referèndum.

2 – Donar suport a la convocatòria del referèndum esmentat a celebrar el proper 25 d’abril d’enguany amb la següent pregunta:

“Esteu d’acord que la nació catalana es constitueixi en un estat lliure, independent i democràtic?”

3 – Que es faciliti tota la infraestructura necessària per a la realització d’aquesta consulta popular.

En el ple que es va celebrar el dia 1 de març de 2010 la moció va ser denegada pel Ple de l’Ajuntament  6 vots en contra i 5 vots a favor.

Deixa un comentari

Filed under INFORMACIÓ ENTITAT

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s